Biruință asupra dependenței
Biruință asupra dependenței

Biruință asupra dependenței

Publicație gratuită de 32 de pagini

„Ești încă legat de lucruri din trecutul tău? Ești încă hrănit emoțional de relații care ar fi trebuit întrerupte? Taie cordonul ombilical care te leagă de trecut și mergi mai departe.”
Cum poți face acest lucru?
„Pavel vorbește despre „puterea [Lui] care lucrează în noi” (Efeseni 3:20). Care este acea putere? Este abilitatea dată de Dumnezeu de a tăia cordonul care te ține legat de gropile cu noroi ale trecutului.” - Bob Gass

Uriașul dependenței cu care te lupți astăzi nu este mai mare decât Dumnezeu, care trăiește în tine.
Învață să te ridici și să biruiești, prin puterea lui Dumnezeu, uriașul din fața ta! Poți face acest lucru aplicând principiile lui Dumnezeu, care sunt atemporale și te vor ajuta să transformi înfrângerile în victorii. Despre asta este vorba în această broșură.

Comandă pentru tine această broșură tematică gratuită și pune capăt descurajării din viața ta!
Solicită chiar mai multe exemplare pentru a le oferi celor dragi!

Pentru a comanda trebuie să completezi următorul formular:

Datele dumneavoastră
Cu publicația comandată vă trimitem și mandat poștal cu care puteți să spijiniți lucrarea noastră. Dacă nu doriți să primiți, vă rugăm menționați acest lucru în rubrica de "Mențiuni". Prin trimiterea comenzii , sunt de acord ca Fundația Misiunea Creștină UCB să păstreze datele mele în baza de date proprie și să le utilizeze doar cu scop informativ asupra activităților Fundației. Fundația gestionează și stochează datele clienților în conformitate cu Legea privind protecția datelor cu caracter personal,tratează cu încredere și nu le transmite mai departe!