Biruință asupra fricii

Biruință asupra fricii

Publicație gratuită de 32 de pagini

Se pare că trăim într-o lume a fricii, care și-a făcut culcuș în sufletele oamenilor. Fricile pe care le simțim ne influențează motivele, acțiunile, cuvintele, deciziile. Mulți oameni sunt încă blocați în temnițele întunecate ale fricii și cred că nu există nicio ieșire de acolo. Dar acest lucru nu este adevărat!

Bineînțeles că se poate trăi fără frică, iar broșură Biruință asupra fricii a apărut tocmai pentru a oferi vestea bună a eliberării de frici prin Cristos și a modalităților prin care se poate face această eliberare.

Comandă pentru tine această broșură tematică gratuită și învinge-ți frica! Solicită chiar mai multe exemplare pentru a le oferi celor dragi!

Pentru a comanda, trebuie să completezi următorul formular:

Datele dumneavoastră
Cu publicația comandată vă trimitem și mandat poștal cu care puteți să spijiniți lucrarea noastră. Dacă nu doriți să primiți, vă rugăm menționați acest lucru în rubrica de "Mențiuni". Prin trimiterea comenzii , sunt de acord ca Fundația Misiunea Creștină UCB să păstreze datele mele în baza de date proprie și să le utilizeze doar cu scop informativ asupra activităților Fundației. Fundația gestionează și stochează datele clienților în conformitate cu Legea privind protecția datelor cu caracter personal,tratează cu încredere și nu le transmite mai departe!