Vă rugăm scrieți-ne părerea dumneavoastră!

Completarea câmpului este obligatoriu
Ne perimiteți să folosim părerea dumneavoastră pe pagina noastră?

Păreri/Feedback:

:
image

Familia mea nu este crestina, iar brosura dumneavoastra este foarte utila pentru persoane in aceasta situatie. Dumnezeu m-a ajutat sa inteleg mai bine anumite aspecte prin intermediul brosurii. Domnul Isus sa va dea har, indurare si pace!


:
image

Bună ziua! Azi am primit prima broșură a mesajului de azi,sunt încântată că prin aceste mesaje răspândiți lumină,multumesc pentru tot efortul dvs, va doresc ca Domnul sa binecuvanteze toată echipa.Cu stimă si respect Angelica din Miercurea Ciuc!!


:
image

Va scriu acest mesaj pentru ca citesc zilnic mesajul de azi,va rog frumos sa aveti grija la texte pentru ca sunt pline de greseli cele de pe pagina de internet . Va doresc ca Domnul nostru sa va binecuvanteze.


:
image

Buna! Doresc ca Domnul sa binecuvanteze fiecare suflet din aceasta echipa. Simt cum Domnul imi vorbeste zi de zi, si nu doar ca simt, stiu asta. Ma intareste si imi da pace. Cu respect, Rafael Vigentiu


:
image

Îmi place foarte mult revista! Mulțumesc Domnului pentru ea! De multe ori mi se întâmplă ca ceea ce scrie în ea sa se potrivească exact nevoilor mele, sa îmi vorbească despre un gând al meu. Îmi place atât de mult încât îmi doresc să am și numerele trecute, nu doar cele ce urmează. Imi doresc sa am o colecție cu acestea deoarece găsesc că este mult mai util să citesc aceste reviste decât să petrec timp pe internet. Cât despre partea de design grafic 👌🏻, felicitari!


:
image

mesajuldeazi.ro este o unealtă prin care Dumnezeu într-adevăr vorbește... și nu mi s-a întâmplat doar odată.


:
image

Eu cred ca este de bun augur și pentru mine și familia mea care încă nu-l cunosc pe Domnul și sa inpartasesc cu mai mulți oameni ca să îl poată descoperi și ei pe Dumnezeul nostru Isus Hristos. Amin.


:
image

Domnul sa va binecuvânteze pentru faptul că faceți o treabă minunată și nu ați ales altceva sa faceți cu timpul vostru... timpul e prețios,folositi-l pentru a face numai bine!!